FİBA Eurochallenge’de Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Türkiye'yi, FIBA Eurochallenge’de temsil eden Beşiktaş Milangaz, çeyrek finalde Almanya’nın Artland Dragons takımı ile eşleşti.

FIBA Eurochallenge 'de ikinci tur mücadelesi dün oynanan maçlarla tamamlandı. Ülkemizi Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Milangaz 'ın temsil ettiği kupada, siyah - beyazlı ekip yoluna devam ederken, Pınar Karşıyaka ise kupaya veda etti.

Dün oynanan karşılaşmalar sonunda çeyrek finale çıkan takımlar ve çeyrek finaldeki eşleşmeler de belli olurken, temsilcimiz Beşiktaş Milangaz, Almanya 'nın Artland Dragons takımı ile eşleşti.

Çeyrek finallerdeki ilk karşılaşmalar 13 Mart tarihinde oynanacak. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 15 Mart 'ta oynanacak. Seride durumu 2-0 yapan takımlar tur atlarken, eşitlik olması durumunda ise serilerin son maçları 20 Mart tarihinde oynanacak ve yarı finale çıkan takım belirlenecek.

Temsilcimiz Beşiktaş Milangaz ilk maçını deplasmanda oynadıktan sonra rakibini 15 Mart tarihinde evinde konuk edecek. Seride eşitlik olması durumunda son maç 20 Mart tarihinde bir kez daha Almanya 'da oynanacak.

FIBA Eurochallenge 'deki diğer eşleşmeler ise şu şekilde;
BK Ventspils – Szolnoki Olaj
Elan Chalon – Chorale Roanne
Fuenlabrada – Triumph Lyubertsy.