Fenerbahçe Universal'de ''dörtlü Final'' sevinci İ

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 2.tur rövanşında Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımını 3-0 yenerek ''Dörtlü Final''e yükselen Fenerbahçe Universal, maç sonunda büyük bir sevinç yaşadı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda, rakibini konuk eden sarı-lacivertliler, taraftarının da büyük desteğini alarak mücadele ettiği karşılaşmayı kazanarak ''Dörtlü Final'' vizesini aldı. Karşılaşmanın ardından saha içinde sevinç yumağı haline gelen Fenerbahçe Universal oyuncuları, daha sonra kendilerine maç boyunca destek veren taraftarına doğru giderek, tur sevincini taraftarlarla paylaştılar.

Tribünlerin önüne giden voleybolcular burada taraftarlarla birlikte ''Sarı lacivert şampiyon Fener'' şeklindeki tezahüratı taraftarlarla birlikte söylediler. Taraftarlar, tur sevincini tezahüratların yanı sıra havaya konfetiler atarak gösterdi. -Alex'ten voleybolculara destek- Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex de Souza da maça gelerek kadın voleybol takımına destek verdi. Daha önce de birçok voleybol maçını salona gelerek takip eden Brezilyalı futbolcu, ''Dörtlü Final'' için önemli olan bu mücadelede de tribündeki yerini aldı. Alex maç sonunda yöneticilerle birlikte sahaya inerek, teknik ekibi ve voleybolcuları tebrik etti.

Tribünlerden de Alex'e sevgi gösterileri yapılırken, Brezilyalı futbolcu, salonda yaşanan sevince ortak oldu. Karşılaşmayı Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık da izlerken, Fenerbahçeli yöneticiler Hakan Dinçay, Yasemin Merçil, Turhan Şahin ve Ünal Uzun takımlarını yalnız bırakmadılar. Alex ile birlikte futbol takımından, idari menajer Hasan Çetinkaya da maçı izleyenler arasında bulundu. Golcü oyuncu, Fenerbahçe Tv'ye yaptığı açıklamada ise, Fenerbahçe Universal'in maçlarını canlı izlemekten büyük keyif aldığını belirterek, ''Başlarında iyi bir hocaları var. Kalpten oynuyorlar'' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ze Roberto, Alex'in örnek bir sporcu olduğunu belirterek, yıldız futbolcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Ze Roberto, ''Alex'i idol olarak görüyorum. Kendi adıma da örnek alınması gereken bir insan. Oyuncularıma da onun maçlardaki konsantrasyonunu, maçlardaki inançlı halini örnek olarak gösteriyorum. Kendisine verdiği destek için teşekkür ederim'' diye konuştu.

Kaynak: AA