''Fenerbahçe karşısında galibiyet alacağız''

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün Başkanı Ahmet Öztürk, ''Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Fenerbahçe karşısında galibiyet alacağımıza inanıyorum'' dedi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligde başarılı olabilmesi adına yönetim kurulu olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Bu hafta iç sahada ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Öztürk, ''Fenerbahçe karşısında oyuncularımızın iyi bir oyun ortaya koyacağına inanıyorum. Bu kapsamda oyuncularımız yüksek tempoda çalışıyor. Taraftarlarımızı bu önemli maçımıza bekliyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Fenerbahçe karşısında galibiyet alacağımıza inanıyorum'' dedi. Kamuoyunda ''başkan kulübü kapatacak'' şeklindeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Öztürk, ''Bu söylentiler bana ait değil. Kulübü kapatacak bir kişi, bu kadar yatırım yapmaz ve bu kadar çaba göstermez'' diye konuştu.

Samsun Basketbol Kulübü olarak moral ve motivasyonu üst seviyede tuttuklarını belirten Öztürk, ''Kulübümüzde şu anda bir sıkıntı yok. Takımımızın neşesi yerinde. Bu moral ve neşe ile iç sahada oynayacağımız Fenerbahçe maçında başarılı bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum'' dedi. Tarsus galibiyeti ile play off'u garantilediklerinin altını çizen Öztürk, ''Kalan iki maçımızı kazanmak istiyoruz. Belki şampiyon olamayız ama takım olarak elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız'' şeklinde ifade etti. Bu arada Öztürk, Kulüp Genel Menajeri Filiz Yükrük ile yollarını ayırdıklarını söyledi. Öztürk, Yükrük'e katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA