Fenerbahçe'de Gençlerbirliği Maçının Hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında, 3 Mart Cumartesi günü Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada kurallı çift kale maç yaptı. Özel işleri nedeniyle izinli olduğu için Eskişehirspor maçının ardından 2 antrenmana katılmayan Moussa Sow, bugünden itibaren takımla çalışmalara başladı. Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Bekir İrtegün'ün yanı sıra, milli takımlarda bulunan Caner Erkin, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Mert Günok, Gökay Iravul, Özgür Çek, Stoch, Yobo, Ziegler ve Bienvenu ile tedavisine Almanya'da devam eden Sezer Öztürk antrenmanda yer almadı.

-Sow, neşe kaynağı oldu-
Pas çalışması sırasında takım 3 gruba ayrılırken Alex, Cristian ve Bilica'nın olduğu grupta bulunan Moussa Sow, çalışmanın neşe kaynağı oldu. Pas çalışması sırasında ortadaki oyuncu belli sayıda pasta topu kapamayınca diğer futbolcular ceza olarak ortadaki oyuncunun kulağına vurdu. Sow üst üste ceza alınca, çalışma sırasında bu gruptan kahkahalar yükseldi. Sürekli ceza alan Sow daha sonra yerini yan gruptaki Dia ile değiştirerek, kendisini kurtardı. Sow'un kulağını tutarak yan gruba geçmesi gülüşmelere neden oldu. Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA