Fatsa'da Voleybol Turnuvası

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplu Destekli Polislik Büro Amirliği Kurumlar Arası 3.Geleneksel Voleybol Turnuvası Kaymakam Bekir Atmaca'nın servis atışı ile başladı.

Dumlupınar Kapalı Spor Salonu'nda başlayan turnuvanın ilk maçını Kaymakam Bekir Atmaca'nın yanı sıra, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Yazgı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fatih Çetil, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Yiğit, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiser Yalçın Algan da izledi.

Turnuvanın ilk maçı Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ile Fatsa Anadolu Lisesi arasında oynandı. Bu maçın ilk servis atışını Kaymakam Bekir Atmaca yaptı. Hakem Fatih Şahin'in yönettiği Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ile Fatsa Anadolu Lisesi arasında oynanan maçın ilk setini Fatsa Anadolu Lisesi 25-20 kazandı. Daha sonra ikinci seti de Fatsa Anadolu Lisesi 25-18 kazandı.

Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi daha sonra toparlanarak seyircisinin de büyük desteğiyle önce 25-20 skorla durumu 2-1 yaptı daha sonra 25-14'lik skorla setleri 2-2 yaparak maçta dengeyi sağladı. Maçın son setinde Fatsa Anadolu Lisesi uzun süre mağlup götürdüğü maçı son anlarda çevirip seti 15-10 kazanarak turnuvada ilk maçın galibi oldu.

Kaynak: İHA