Engelliler Devre Arasını İyi Değerlendirdi

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde mücadele veren Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü ile Antalya Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı devre arası kampını Kemer Amara Otel'de gerçekleştiriyor.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Liginde mücadele veren Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları verilen devre arasını 5 yıldızlı Amara Otel'de yaptığı kamp ile değerlendirdi.

3 Mart 2012 Cumartesi günü saat 15.00 de Kepez Arena'da İzmir Karşıyaka Engelliler ile zorlu mücadeleye çıkacak.

Antalya Bedensel Engelliler İl Temsilcisi ve aynı zamanda Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanlığını yürüten Soner Yasak, “Böyle bir fırsatı bizlere tanıyan sponsorumuz Tez Tour yönetim kuruluna ve aynı zamanda Amara Otel Genel Müdürlüğü ve tüm personeline yürekten teşekkür ediyoruz” dedi

Süper Lig temsilcisi Antalya Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı da Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Şahinbey Belediyespor maçı hazırlıklarını ve devre arası kampını da yine Kemer Amara Otel'de sürdürüyor. Başkan Seval Yasak, “Antalya'nın ilk Ampute Futbol Takımımız Antalya Engelliler Spor Kulübü büyük bir özveri ve fedakarlıkla maçlarına çıkmakta Süper lig mücadelesini sürdürmektedir. Devre arası kamp çalışmamızı Amara Otel'de tamamlamak üzereyiz. 10 gündür yaptığımız çalışmalar sezonun ikinci yarısına daha iyi hazırlanabilmek için kampımızı gerçekleştirdik. Türkiye de ilk Ampute Futbol müsabakalarının yapılacağı sahayı Antalya'da bizler oluşturduk. Büyük bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Yerel yönetimlerimizden destek beklemekteyiz” dedi.

Teknik Direktör Tahir Güven ise 10 günlük kamp döneminde takımının çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiğini ikinci yarının ilk maçından puanla dönmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Kaynak: İHA