Emrah Eyüboğlu: Körfez'i Zorda Olsa Geçmek İstiyoruz

6 yıldır Eyüpspor formasını giyen Emrah Eyüboğlu, ligde hafta sonu karşılaşacakları Körfez maçının çok zor geçeceğini ifade etti.



Eyüboğlu, Körfez maçının ligdeki durumlarını iyileştirmek açısından önemli olduğunu ve galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirterek şöyle konuştu:

“Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bu sezon üst üste hiç maç kazanamadık. Körfez maçında bu şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Play - off 'lara kalmak istiyorsak, kendi sahamızda maç kazanmayı öğrenmemiz gerekiyor. Körfez 'i kendi saha ve seyircimiz önünde yenip üst sıralara çıkmak istiyoruz. Sezon başındaki hedeflerimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Eyüpspor her zaman hedefleri olan takım olmuştur.'' dedi.


PLAY - OFF 'A KALACAĞIZ

29 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Eyüboğlu tüm futbolcular olarak play - off 'a kalmak için and içtiklerini söyleyerek şöyle konuştu:

“Sezon başında gruptan direk çıkmayı hedefliyorduk. Ancak bir türlü istediğimiz puanları toplayamadık. Devre arasında yaptığımız transferler takıma çok çabuk uyum sağladı. Deplasmanda aldığımız başarılı sonuçları kendi sahamızdaki maçlara da yansıtırsak Play - off şansımız daha da artacak. Eyüpspor her sezon yarışın içinde olmuştur. Bu sezonda en kötü senaryoyla play - off 'lara kalmak istiyoruz.'' diyerek sözlerini noktaladı.