Düzceli Minik Karateciler Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Antalya'nın Alanya ilçesi Atatürk Spor Salonunda 2-4 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasına Düzce'den de 11 sporcu katılacak.

Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasına Düzce'den katılacak olan 11 sporcu madalya ile geri dönmek için mücadele edecek.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü ve Milli Takım Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, çocuklardan başarı beklediklerini söyledi. Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasına Düzce Belediye Spor, Beyköy Belediye Spor, Albayrak Spor ve Boğaziçi Karadeniz Spor Kulüplerinden 11 sporcu katılıyor.

Çocuklar Karate şampiyonasına 37 kiloda Melike Yıldız, 35 kiloda Sedanur Çavdaro, 42 kiloda Edanur Çavdaro, +42 kiloda Yasemin Baş, 30 kiloda Sara Akafova, 30 kiloda Mithat Can Zarifoğlu, 35 kiloda Asım Can Kiremitçi, 40 kiloda Yakup Can Parlak, 45 kiloda Mustafa Murat, +50 kiloda Adem Şahin, 45 kiloda Ertuğrul Kaan Koç madalya için mücadele edecek.Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, “Çocuklar ilk kez böyle bir şampiyonaya katılacak. Tecrübelerinin olmamasına rağmen onlardan destan yazmalarını bekliyorum. Sosyal etkinlik ve yeni yer görmelerinin yanı sıra madalyaya da ulaşacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA