Didim’de Kötü Oyuna Rağmen Alınan 3 Puan Yüzleri Güldürdü

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Didim Belediyespor’da, kötü oyuna rağmen Uşak İl Özel İdarespor maçında kazanılan 3 puan yüzleri güldürdü.

BAL 9. Grupta hafta sonunda oynana Uşak İl Özel İdare maçında kazanılan 3 puan Didim 'i mutlu etti. Kendi evi ve seyircisi önünde 3 puanı son 5 dakikada attığı gollerle kazanmasını bilen Mavi beyazlılarda oynanan oyun teknik heyeti memnun etmedi.

Uşak İl Özel İdarenin şanslı olmadığını belirten Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız “Uşak eline geçen fırsatları değerlendirseydi sonuç farklı olurdu ama fırsatları değerlendiren taraf biz olunca sonuç farklı oldu” dedi.Yıldız ilk yarıyı önde kapamalarına rağmen ikinci yarıda geriye düştüklerini belirterek “Bu sezon takımın en kötü oynadığı haftaydı. Takımımızda ikinci sezon sıkıntılar yaşadık ve buna rağmen 11 kişiyle mücadele ediyoruz. Zor da olsa 3 puanı aldık. Önemli olan galibiyetti ama kötü oyunumuzu bir daha ki hafta düzelteceğiz” dedi.Didim Belediyespor hafta sonunda oynayacağı Turgutresi Belediyespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Kaynak: İHA