Cizre Emniyet’inden Öğrencilere Turnuva

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde ilköğretim öğrencilerine yönelik halı saha turnuvası düzenledi.

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde ilköğretim öğrencilerine yönelik halı saha turnuvası düzenledi. Cizre 'de bulunan bütün ilköğretim okulları için düzenlen turnuva maçları başladı.

Turnuvaya biri köy okulu olmak üzere 15 okul katıldı. Oynan ilk maçta Şehit Sait Atak ilköğretim Okulu, Vali Kamil Acun İlköğretim Okulunu 3-2 yendi. Maçlar İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bulunan Emniyet halı sahada devam ediyor. Turnuvada dereceye giren takımlara 10 Nisan 'da Kaymakam tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Turnuvadan sorumlu Toplum Destekli polislik Büro Amirliğinde polis memuru olan Ersoy Öz, “Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak ilçe milli eğitim müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Emniyet halı sahasında ilköğretim okullar arası halı saha turnuvası düzenledik. Bu turnuvadaki amacımız polis ile öğrenci arasındaki diyalogu güçlendirmek. Polis olarak onları çok sevdiğimizi, onlara çok değer verdiğimizi hissettirmek. İlçe Emniyet olarak biz çocukların derslerinde çok başarılı olarak vatana ve millete hizmet etmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Turnuvaya katılan öğrenciler, “Biz bu turnuvadan çok memnunuz. Çok güzel maç oynuyoruz. Böyle bir turnuvanın Emniyetimizin düzenlemesi bizi çok sevindirdi. Maçlarımızda elimizden geldiğince güzel oynamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandılar.