Çelik, Bayanlar Gönül Rahatlığıyla Maça Gelebilir

Sahadaki taşkınlık ve küfürlü tezahüratı kaldırdıklarını belirten Batman Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik, bayanların gönül rahatlığıyla maça gelebileceklerini söyledi.

Batman Petrol Spor taraftarlar derneği başkanı Özdemir Çelik hafta sonu Batman Petrol Spor ile Nazilli Spor arasında oynanacak karşılaşma önce tüm Batmanlı Sporseverlerı karşılaşmaya davet etti.

Pazar günü ben Batmanlıyım diyen ve takıma gönül vermiş herkesi kırmızı beyazlı ekibe Play Off yolunda destek vermelerini isteyen Çelik, karşılaşma öncesi giriş kapılarında yığılma olmaması için Batmanlı sporseverlerin maça erken gelmelerini istedi.


Özelikle bayan ve çocuk taraftarları için kale arkasındaki tribünlerin tahsis edildiğini belirten Çelik, “Bayanlar gönül rahatlığıyla maça gelebilirler çünkü küfür ve taşkınlığı ortadan kaldırdık. Bu zorlu müsabakaya en az 7 Bin sporseverin ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz. Artık bu maçın telafisi yok. 90 dakika boyunca takımımızı destekleyip centilmenlik kuralları çerçevesinde rakibimiz Nazilli Belediyespor 'u yenip yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

PETROLSPOR, NAZİLLİ MAÇININ PROVASINI YAPTI

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekibi Lider Nazilli Sporu ağılayacak olan Batman Petrolspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 16 Mayıs Şehir Stadyumunda Nazilli Belediyespor maçının Provasını yapan kırmızı beyazlı ekipte moraller üst seviyede bulunuyor.

Batman Gençlik ve Spor il Müdürü Aydın Ekinci, Batman Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik, birçok kurum ve kuruluş temsilcisi ile Batmanlı Sporseverler zorlu karşılaşma öncesi petrolspora destek sunacakları bildirildi.

Bu karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Batman Petrol Spor Teknik direktörü Hacı Güldalı, 'Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizde ona göre gereken önlemleri aldık. Onlar bizden korksunlar. Batmanlı sporseverlerin desteğiyle bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz.” dedi.