Bursa Büyükşehir'den A Milli Takım'a Destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Slovakya ile yapılacak hazırlık maçı için Bursa’da bulunan A Milli Takımı kamp yaptıkları otelde ziyaret etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile sohbet eden Başkan Altepe, milli takıma maç öncesi başarılar diledi.

Holiday Inn Otel 'de kamp yapan Milli Takım 'ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe 'ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar da eşlik etti.

Geçtiğimiz ay Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen bir toplantıya katıldığını ve orada Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından spora yapılan yatırımları tüm kentlere örnek gösterdiğini hatırlatan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Sporda başarı için öncelikle çok sağlam bir altyapı gerekli. Bununla ilgili olarak Almanya 'da çeşitli incelemeler yaptık. Gerek normal okul eğitimi, gerekse futbol eğitimi konusunda mükemmel bir altyapı oluşturulmuş. Aslında bizde de sporcu konusunda altyapı var ancak sistem işlemiyor. Bizim hedefimiz de bir taraftan altyapıyı daha da güçlendirip, A Milli Takımı bir turnuva takımı haline getirmek. Bir turnuvada sürekli olamıyorsanız, Dünya üçüncüsü bir takım olmanız çok önemli değil. Bu bağlamda Bursa 'da özellikle Büyükşehir Belediyesi 'nin başta stadyum olmak üzere spora yaptığı yatırımları çok önemsiyorum.” dedi.

Bursa 'nın bir spor kenti olması için Büyükşehir Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Başkan Altepe, Milli Takım Teknik Direktörü Avcı 'ya hem Slovakya maçı hem de bundan sonraki maçlar için başarılar diledi.


Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da ziyaretin anısına Başkan Altepe 'ye 7 numaralı ay yıldızlı forma hediye etti.