Beşiktaş Trabzonspor Maçına Doğru

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 4 Mart Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve siyah-beyazlıların seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği Spor Toto Süper Lig maçının davetiye biletleri 3 Mart Cumartesi günü dağıtılacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, karşılaşmayı PFDK'nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın ve çocuk taraftarların takip edilebileceği belirtilerek, ''Kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, 12 yaş ve altı çocuklar Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasını izleyebilir. Ayrıca, kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da mücadeleyi izleyebilecektir'' denildi.

Kadın ve çocuk taraftarlar için davetiye biletlerinin 3 Mart Cumartesi günü Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden 11.00-17.00 saatleri arasında dağıtılacağı, ayrıca bilet kalması durumunda 4 Mart Pazar günü 10.00-19.45 saatleri arasında davetiye biletlerini alabilecekleri ifade edildi.

Kaynak: AA