Bank Asya 1. Lig Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan Açıklama Yaptı

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, ''Taraftar desteği sürdükçe, Göztepe çok daha iyi yerlere gelecektir'' dedi.

Arslan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Boluspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Oyuncularının maçtaki motivasyonun üst düzeyde olduğunu belirten Chit Arslan, 8 maç aradan sonra galip gelmelerinin, kazanmaya devam etmeleri durumunda anlamı olacağına dikkati çekti. Arslan, Boluspor maçında yedek kulübesindeki atmosferin de çok iyi olduğunu dile getirerek, bunun, takım olmaları yolunda önemli bir aşamaya ulaştıklarının göstergesi olduğunu kaydetti.

Zorlu Bolu deplasmanında alınan galibiyette taraftar desteğinin de önemli rol oynadığını ifade eden Arslan, ''Taraftar desteği sürdükçe, Göztepe çok daha iyi yerlere gelecektir. Ligin güçlü takımlarından Akhisar Belediyespor karşısında artan taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bizim ligde bu durumda olmamızın kabul edilebilir tarafı yok. Çok daha iyi yerde olmalıyız, 'bir an önce bu konumdan daha iyiye nasıl geliriz' konusunu çalışmamız lazım'' diye konuştu.

Bismark Idan'ın sözleşmesi feshedildi
Cihat Arslan, 3 yıllık sözleşmesi bulunan Ganalı Bismark Idan'ın sözleşmesinin karşılıklı görüşmeler sonucunda feshedildiğini bildirdi. Bismark'ın iyi bir oyuncu olduğunu, ancak uyum sorunu yaşadığını dile getiren Arslan, ''İyi oyuncu alsanız da uyum sorunu yaşayabilir. Yolların ayrılması olumlu bir karar. Kendisine kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Cihat Arslan, sakatlık sürecinin ardından henüz tam forma girmediğini belirttiği Ali Kuçik'in A2 Milli Takımı'na çağrılmasının ise kendisinden beklenenleri gösterdiğini belirterek, bu oyuncunun fizik kalitesini artırması durumunda ise kendilerinin daha da mutlu olacağını dile getirdi. Ülkesinin milli takım kampında bulunan Liberyalı oyuncu Theo Weeks'in Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda olabileceğini kaydeden Arslan, cezalı Şamil Ünal dışında eksik futbolcu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA