Bakan Suat Kılıç'tan Milli Maç Yorumu

Türkiye-Slovakya arasında oynana özel maçı değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Milli Takımı'nın Türk insanına gurur yaşatacağını belirterek, "Umut vaat eden bir takım.

Abdullah hocaya daha ilk maçında kesin bir kanaat veremeyiz. Bu takımın arkasında top yekun durmalıyız. Yeni bir takımın iskeletini oluşturacağız. Türk mili takımı Türk insanına gurur yaşatacak ' dedi.

Bursa Atatürk Stadı'nda Türkiye ve Slovakya arasında oynanan özel maçı izleyen Bakan Kılıç, stat çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bakan Kılıç, 'Umut vaat eden bir takım. Abdullah hoca takımda genç oyunculara yer verdi. Abdullah hoca daha ilk maçında kesin bir kanaat veremeyiz. Bu takımın arkasında top yekun durmalıyız. 10-11 takımdan ayrı oyuncu vardı kadroda. Bütün bunlar bir arada değerlendirildiğinde hoca çok doğru bir tercih yaptı. Yeni bir takımın iskeletini oluşturacağız. Türkmili takımı Türk insanına gurur yaşatacak. Yeni başarılara imza atacak ' diye konuştu.

'YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ '

Bursa'da güzel bir milli maç olduğunu ifade eden Kılıç, 'Anadolulun diğer kentlerinde milli maç coşkusu yaşanacak. İnşallah hep birlikte iyi başarılar yakalayacağız ' şeklinde konuştu.

SAĞLAM'DAN MİLLİ MAÇ YORUMU

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam,güzel bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, 'Milli takımı iyi buldum. İlk defa bir araya gelmişler. Bu kadar olumsuzluğa rağmen son bölümü çok iyiydi. Bu takım daha birbiriyle oynarsa ve birbirini tanırsa çok daha iyi maçlar olacak ' şeklinde konuştu

Maçın ardından özel aracıyla stattan ayrılan Atletico Madridli oyuncu Arda Turan'a taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Slovakya adına sahada ter döken Fenerbahçeli Stoch ve Beşiktaşlı Holosko, maçı izlemeye gelen taraftarlar ile fotoğraf çektirdi. Stoch, taraftarların yoğun ilgisine gülümseyerek cevap verirken, özel bir araçla stattan ayrıldı.

Maçın ardından iki takım stattan yoğun güvenlik önlemleri altında ayrıldı.

Kaynak: İHA