Aydınspor 1923’te Herkes Gol Atıyor

Spor Toto 3.Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün sezon başından kaydettiği 26 gole 10 futbolcu imza attı.

Sezon başından bu yana oynadığı 25 karşılaşmada 26 gole imza atan siyah-beyazlı ekipte en golcü isim 5 gol kaydeden Umut Kaya oldu. Sezon başında 'golcü ' sıfatıyla takıma dahil edilen Cihan Özer henüz golle tanışamazken orta saha oyuncusu kaptan Sadullah Eraslan 4 gol attı. Sadullah 'ı 3 golle sezon başında amatör ligden transfer edilen forvet Kemal Bilal Türkoğlu takip ediyor.

Bu isimleri 2 'şer golle sakatlığı dolayısıyla sezonu kapatan Emre Gümüşkaya, stoper Ersen Savaş, orta saha oyuncusu Fırat Hekimoğlu, forvet oyuncusu Serdar Deniz, Balıkesirspor 'dan devre arası transfer edilen forvet Sinan Uzun ile devre arasında Lüleburgazspor 'a giden Ender Acar izledi.

ERZURUM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Hafta sonunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekipte hazırlıklar sürerken, sezonu kapatan Emre Gümüşkaya, kart cezalısı kaleci Ayhan Öztürk forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Umut Kaya ile Sinan Uzun,Cihan Özer maça yetiştirmeye çalışılıyor. Sinan 'ın ayağındaki dikişleri alınırken,ödemin dağıtılmaya çalışıldığı öğrenildi.3 haftadır oynayamayan Umut 'un ise büyük ölçüde iyileştiği, kuvvetlendirme çalışmaları ile Erzurum karşılaşmasına hazırlandığı bildirildi. Suskun golcü Cihan 'ın da Umut gibi kuvvetlendirme çalışmaları yapacağı kaydedildi.

Kaynak: İHA