34 oyuncu A milli takımda yer alacak

A2 Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Gökhan Keskin, takım kadrosunda yer alan 3-4 oyuncunun ilerleyen süreçte A Milli Takım'da yer alabileceğini söyledi

Keskin, Türkiye'nin International Challenge Trophy kapsamındaki maçta Estonya'yı 5-0 yenmesinin ardından yaptığı açıklamada, A2 Milli Futbol takımın başında ilk maçına çıktığını hatırlattı. Turnuva kapsamında oynanan ikinci maçtan farklı galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını anlatan Keskin, ''İlk maçta Norveç ile berabere kalmıştık. Üçüncü maçımızı da ekim ayında Galler ile oynayacağız. O karşılaşmayı da kazanıp finallere kalmak istiyoruz'' dedi.

Keskin, Estonya maçının yağmur nedeniyle ağır bir zeminde oynandığını belirterek, şöyle devam etti: ''Eğer saha uygun olsaydı fark daha da açılırdı. İyi bir kadroya sahibiz. Çok yetenekli oyuncularımız var. A Milli Takıma göz kırpan oyuncularımız var. Gelecekte bu kadrodan 3-4 oyuncu A Milli Takım'da yer alacaktır.'' Keskin, bir soru üzerine, Türk futbolunun sezon başından beri istenmeyen olaylarla gündeme geldiğini belirterek, artık sadece futbolun konuşulması gerektiğini sözlerine ekledi. Oyunculardan Veysel Sarı ise turnuvada finallere kalmak istediklerini belirterek, ''Maça iyi şekilde hazırlanıp en iyi sonucu aldık. Saha iyi olsaydı sonuç daha farklı olurdu. Bu havaya rağmen iyi pas yaptık. Önümüzde Galler maçı var onu da geçip finallere kalmak istiyoruz'' dedi.

Kaynak: AA