Yıldız Edrolular Voleybolda Galip

Balıkesir’in Edremit Belediyespor Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz gün oynanan maçta Burhaniye Belediyespor’u 3-0 yendi.

Edremit Belediyesi Kapalı Spor Salonu 'nda oynanan maça Edremit halkının yoğun ilgisi vardı. Burhaniye Belediyespor 'un oyuncularına kucak açan Edremit Belediyespor, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha kanıtladı. Edremit Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Can, “Bizler spor için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Edremit Belediyespor olarak tüm spor dallarında ne kadar başarılı olduğumuzu bir kere daha göstermiş olduk. Bizler bu gençlerimize böyle destek olduktan sonra, eminim ki, Edremit Belediyespor olarak daha iyi yerlerde olacağız. Her zaman olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmayan Edremit halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Bayan voleybol takımının sorumlusu olan Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü Çay, “Bizlerden desteğini esirgemeyen, sporsever gençlerimize yol gösteren, her türlü fedakarlıktan kaçınmayan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç 'a çok teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman gençlerimizin ve sporcularımızın yanındayız” dedi.

Edremit Belediyesi Bayan Voleybol Takımı kendi evinde mağlup ettiği Burhaniye Belediyesi Bayan Voleybol Takımı 'nı 3-0 galip gelerek evine yolladı.


Kaynak: İHA