Trabzonspor Basketbol Takımınında Tek Hedef Galibiyet

Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonunda Olin Edirne'yi konuk edecek Trabzonspor'un başantrenörü Halil Üner, bu karşılaşmanın kendileri için ''bir maçtan daha fazlası'' durumunda olduğunu söyledi

Üner, kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, kazanmak için çıktıkları Aliağa Petkim maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''Aliağa Petkim maçı geride kaldı. Artık önümüzdeki Olin Edirne maçını düşünmek zorundayız. Puan sıralamasındaki yerimiz belli. Olin Edirne de bizim 1 puan üstümüzde. Bu nedenle cumartesi günü oynayacağımız müsabaka bizim için bir maçtan daha fazlası durumunda. Sezonun en önemli maçını oynayacağız. Hafta içinde hazırlıklarımızı iyi bir şekilde yapıp, kendi evimizde oynayacağımız maçtan galibiyet almak istiyoruz'' dedi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını dile getiren Halil Üner, ''Her koşulda takımının arkasında olan taraftarlarımızı bu önemli maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Salonda oluşturacakları ambiyans bizi olumlu, rakibimizi ise olumsuz yönde etkileyecektir. Bu zor süreçte taraftarımızın salonu doldurarak bizlere destek vermesini bekliyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA