Tokatspor Kulübü Başkanı Mehmet Aktürk, hakemleri eleştirdi

Tokatspor Kulübü Başkanı Mehmet Aktürk, hakemleri eleştirerek, "Tokatspor Kulübü pazar günü hakem terörüne kurban gitmiştir" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'un hafta sonu sahasında Tepecikspor'a 2-1'lik mağlubiyetinin ardından Başkan Aktürk basın mensuplarının karşısına geçti. Bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadıklarına dikkat çeken Başkan Aktürk, 'Zaman zaman yine bariz hakem hatalarına maruz kalmamıza rağmen biz oynayalım maçımızı alalım bu tür şeylerle uğraşmayalım dedik ve futbolumuzu oynadık. Tabi burada herkes pazar günü oynadığımız.

Futbolcularımızın sahadaki maçı ve performansı herkesiziyadesi ile memnun etti. Ama elinde bir düdük ile sahada terör estiren bir hakemle Tokatspor Kulübü hakem terörüne kurban gitmiştir. Bunu söylerken de hiç yani bir kulüp başkanı olarak bir şahıs olarak bir kişi olarak bir taraftar olarak bu kadar da olmaz ki diye vicdanında en ufak bir titreme yok. Yani buda acaba biraz ağır kaçar mı diye de düşünmüyorum. Suç teşkil etmeyecek daha ağır söz bulabilsem onu kullanacağım ama maalesef bundan ilerisi belki takımımıza zarar verir, camiamıza zarar verir diye dahaağırını maalesef kullanmak istemiyorum ' dedi.

Tokatspor-Tepecikspor maçının hakemi Ömer Murat Ülger'le ilgili MHK'ye müracaat yaptıklarını ifade eden Başkan Aktürk, 'Bariz hakem hataları ile dolu maç CD'sini de dilekçemize ilave ederek MHK'ye gönderdik. Belki bu şikayet giden 3 puanımızı geri getirmeyecektir ama bu futbol teröristinin başkalarının da canını yakmasına engel olacaktır. Ve MHK bu CD'yi dikkate alacaktır ve izleyecektir. Ben burada 1 kişinin yapmış olduğu hatanın bütün hakemlere mal edilmesini istemem. Sonuçta biz hakemlerimizegüveniyoruz. İnanıyoruz ki böyle sahada terör estiren hakemler neyse ki çok değil. Biz yine Türk hakemlerinin adaletli düdüğü ile maçlarımızı yapacağız. Ama MHK'den bir dileğimiz olacak. Bundan sonra bizim maçlarımıza, sadece bizim için değil değil herkese işini çalışmış dersini almış hakemliği bilen sahada terör estirmeyen düdüğü ile hakkı ve adaleti dağıtan hakemler maçlara gönderilirse hiç kimsenin emeği zay olmaz. Bundan sonrada böyle insanlara prim verilmez ' diye konuştu. Başkan Aktürk ayrıca, Tokatspor'un bundan sonraki 11 maçta alacağınız puanlar bizi ligde kalmaya yeteceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA