Tokatspor'da tereddüt yok

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un başkanı Mehmet Aktürk, ''Tokatspor'un 2. Lig'den düşmesi gibi aklımızda en ufak bir tereddüt ve soru işareti yok'' dedi.

Aktürk, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu Tepecikspor maçını 2-1 kaybettiklerini hatırlattı. Tepecikspor maçında hakem hatalarının yaşandığını savunan Aktürk, ''Tepecikspor'un 11 3 kişi ile oynadığı, buna dördüncü hakemin alkış tuttuğu bir müsabakayı taraftarlar olarak izledik ve bu 'hakem cinayeti' bizim 3 puanımıza sebep oldu'' diye konuştu.

Bugüne kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadıklarını belirten Aktürk, ''Zaman zaman yine bariz hakem hatalarına maruz kalmamıza rağmen 'biz oynayalım, maçımızı alalım, bu tür şeylerle uğraşmayalım' dedik ve futbolumuzu oynadık. Pazar günü oynadığımız maç ve futbolcularımızın performansı herkesi ziyadesiyle memnun etti. Kimse futbolcu kardeşlerimizin ve teknik heyetimizin sahaya yansıttığı futboldan şikayet etmedi. Maalesef Tokatspor pazar günü hakem terörüne kurban gitmiştir'' ifadesini kullandı. İkinci yarıya yeni bir takım kurarak başladıklarını dile getiren Aktürk, ''Tokatspor'un bundan sonra 11 maçı var. Bu 11 maçta alacağınız puanlar bizi ligde tutmaya yetecektir. Tokatspor'un 2. Lig'den düşmesi gibi aklımızda en ufak bir tereddüt ve soru işareti yok'' dedi.

Kaynak: AA