Sivasspor Camiası Mecnun Otyakmaz İçin Seferber Oldu

Sivasspor camiası, Başkanları Mecnun Otyakmaz’ı karşılamak için sefer oldu.

Otyakmaz için 3 Şubat Cumartesi günü havaalanında yapılacak karşılamanın ardından uzun kuyruklar eşliğinde Sivasspor tesislerine geçilmesi planlanıyor.

8 aydır tutuklu bulunduğu Metris cezaevinden geçtiğimiz Cuma günü tahliye olan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz 'ın Cumartesi günü Sivas 'a gelmesi bekleniyor.

Sivasporlu taraftar dernekleri Başkan Otyakmaz 'ı karşılamak için organizasyon yapmaya başladı. Davul zurna eşliğinde bir karşılama programının hazırlandığı Mecnun Otyakmaz 'ın Cumartesi öğleden sonra Sabiha Gökşen Havaalanı'ndan kalkacak uçakla Sivas 'a gelmesi bekleniyor.

Nuri Demirağ Havalanı 'nda bayram havasında bir karşılama için kolları sıvayan taraftar dernekleri, taraftarları otobüsler eşliğinde havalanına gitmeye davet etti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp 'ün de havalanına gitmek isteyen taraftar için otobüs kaldırmaya söz verdiği öğrenilirken sivil toplum örgütlerinin de bu yönde destek olma sözü verildiği karşılamaya Amatör Spor Kulüplerinin de takım halinde katılacakları kaydedildi.

Sivas 'ın uydudan yayın yapan SRT 'de yayınlanan spor programında karşılama programının daha coşkulu geçmesi için yetkililere ve taraftarlara çağrı yapıldı. Otyakmaz için 3 Şubat Cumartesi günü havaalanında yapılacak karşılamanın ardından uzun kuyruklar eşliğinde Sivasspor tesislerine geçilmesi planlanıyor.