Şampiyon Sporcu Ödüllerini Beylikdüzü Belediyesi'ne Sundu

Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü Sporcusu Umutcan Kuru, ISS Kar Kayağı Liseler Arası Türkiye Şampiyonası'nda kazandığı birincilik ödüllerini sergilenmesi için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a sundu.

Umutcan Kuru, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a yaptığı ziyarete, Beylikdüzü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Metin Karayazı, Kulüp Yöneticileri Halit Tuna ve Nezir Karayün ile birlikte katıldı. Genç sporcu, şampiyonluk sonucu elde ettiği kupa ve madalyasını belediyede sergilenmesi için Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a verdi. Başkan Uzun da şampiyon sporcuya başarı diledi ve günün anısına bir vazo hediye etti.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ziyarette ilçede faaliyet gösteren kulüplerin, yapılacak Spor Danışma Kurulu toplantısına davet edilmesi ve sporun geleceğinin konuşulması gerektiğini dile getirdi

Bunu yanında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kurulacak kulüplerin Kulüpler Birliği çatısı altında birleştirilmesinin uygun olacağını kaydetti.

Kaynak: İHA