Şampiyon Sporcu Ödüllerini Beylikdüzü Belediyesi’ne Bıraktı

Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü sporcusu Şampiyon Kuru, Başkan Uzun’u ziyarete etti ve ödüllerini, sergilenmesi için üzere Başkan Uzun’a sundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Uludağ 'da yapılan 'ISS Kar Kayağı Liseler arası Türkiye Şampiyonası 'nın birincisi Umutcan Kuru 'yu makamında ağırladı. Aynı zamanda Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü sporcusu olan Kuru, ziyarete, Beylikdüzü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Metin Karayazı, kulüp yöneticileri, Halit Tuna ve Nezir Karayün ile birlikte katıldı.

Genç sporcu Kuru, şampiyonluk sonucu elde ettiği kupa ve madalyasını belediyede sergilenmesi için Başkan Uzun 'a verdi. Başkan Uzun da şampiyon sporcuya başarı diledi ve günün anısına bir vazo hediye etti.

Belediye Başkanı Uzun, ziyarette, ilçede faaliyet gösteren kulüplerin, yapılacak Spor Danışma Kurulu toplantısına davet edilmesi ve sporun geleceğinin konuşulması gerektiğini dile getirdi. Başkan Uzun, ayrıca, kurulacak kulüplerin Kulüpleri Birliği çatısı altında birleştirilmesinin uygun olacağını kaydetti.