Plaj Voleybolu Ligi'nde Birinci Olan Halkbank’ta Büyük Sevinç Yaşandı

Geçtiğimiz pazar günü çifte mutluluk yaşayan Halkbank’ta yönetim ciddiyeti elden bırakmıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Ligi'nde güçlü rakibi Ziraat Bankası 'nı yenerek şampiyonluğunu ilan eden Başkent ekibi, aynı gün zirve yarışındaki önemli rakibi Arkas Spor 'u da yenmenin sevincini yaşıyor.

Halkbank Plaj Voleybolu Koordinatörü Ercan Gürel Halkbank 'ta hedeflerin her zaman en üst basamağa çıkmak için yapıldığını belirterek, “Fakat bunun içinde çalışmak, çok çalışmak gerekiyor. Oyuncularımız Murat ve Martins 'in nasıl emek verdiklerini iyi biliyorum. Öyle inanmışlardı ki, karda, çamurda koşup güç topladılar. Oynadıkları 42 karşılaşmanın 41 'ini kazanmalaları bundan. Takımımızla gurur duyuyoruz.” dedi.

GEVŞEMEK YOK

Öte yandan, Aroma Erkekler Birinci Ligi'nde lider Fenerbahçe 'nin ardından aynı puanla ikinci sırada bulunan Halkbank Voleybol Takımı'nda çalışmalar hızla sürüyor.

Takım menajeri Ahmet Kavaz, arka arkaya alınan galibiyetlerin kendilerini sevindirdiğini ancak asla gevşemeyeceklerini söyledi. Kavaz, şöyle konuştu;

“Evet, Arkas gibi güçlü bir rakibi yendik. Ama ligdeki tüm takımlar güçlü. Biraz gevşediniz mi, maç içinde biraz boşverdiniz mi yenilgi kaçınılmaz olur. Çok arzu ettiğimiz lig şampiyonluğuna bu yıl kavuşmak için hocamız, oyuncularımız ve yönetimimizle ciddiyeti elden bırakmıyoruz. Güzel günlerin ciddi çalışarak geleceğine inanıyoruz.”