Ödemişli Kader’e Rakip Dayanmıyor

Ödemiş Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 11/E sınıfı öğrencisi Kader Atik, İzmir’de düzenlenen Okullar Arası Tekvando Şampiyonası’nda +68 kilo kategorisinde şampiyon oldu.

İzmir ilini Türkiye Şampiyonası 'nda temsil etme hakkı elde eden Atik, Ödemiş 'in gururu olmayı başardı. Hedefinin milli takımda yer almak olduğunu belirten Atik, 7 yıldır aralıksız çalıştığını söyledi.Afetevleri Spor Salonu 'nda düzenlenen şampiyonada 4 maça çıkan Atik, son maçını nakavt ile kazanarak şampiyonluğa uzandı. Nisan ayında Tokat 'ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası 'na hazırlanan Atik, ilgi ve destek bekliyor.

İzmir 'de 7 yıl önce ilgilenmeye başladığı tekvando sporunda kısa sürede kendisini geliştiren Atik, “İzmir 'de başladığım spora Ödemiş 'te de devam ettim. Şu anda antrenörüm olmadan tek başıma çalışıyorum. Daha önce de İzmir 'de müsabakalara katıldım. Son katıldığım şampiyonada İzmir 'i temsil etme hakkı elde ettim. Bundan sonra da madalyaları Ödemiş 'e getirmek istiyorum. Hedefim olimpiyatlarda milli takımımızla mindere çıkmak” dedi.

Ödemiş 'in adını başarıyla temsil etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Atik, “Okulumuzdaki hocalarımızın ve Mehmet Kabakoz hocamızın desteği ile çalışmalarıma devam ediyorum. Hedefim tekvandoda milli olmanın dışında polis olmak. Kazandığım final maçında Balkan Şampiyonası 'nda mücadele etmiş milli bir sporcuyu nakavt ettim. Bundan sonra da tüm rakiplerimi aynı şekilde saf dışı bırakmak istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA