Masa Tenisçiler İran’dan Şampiyonlukla Döndü

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü‘nden oluşturulan masa tenisi takımları İran’ın Urumiye Kenti’nde yapılan ikili turnuvaya katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi 'nin kafile başkanlığını yaptığı masa tenisçiler İran 'da büyük bir başarı gösterdi. Antrenör Mahmut Çağlayan yönetiminde maçlara katılan Türk sporcular, Büyük Erkeklerde İran 'ı 3-2 yenerek takım halinde şampiyon oldu. Küçük kızlarda birinci olan Erzurum ve Kayseri Karması, minik erkeklerde ise 2. 'lik ve üçüncülük derecesi elde etti. Şampiyonluk kupasını Erzurum ve Kayseri 'ye getiren Masa Tenisçiler oldukça mutlu olduklarını söyledi.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI ÇİNTİMAR 'A HEDİYE ETTİLER

İran 'da yapılan ikili müsabakalarda şampiyonluk kupasını kazanan sporcular kupayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar 'a hediye etti. Müsabakalarda büyükler kategorisinde maç yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Antrenör Mahmut Çağlayan, şampiyonluk kupasını İl Müdürü Fatih Çintimar 'a hediye etti. Çintimar, İran 'la son yıllarda yaptıkları ikili müsabakaların sporcuların tecrübe kazanması açısından çok önemli olduğunu işaret ederek, bu tür faaliyetlerde Türk sporcuların elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi. Çintimar, “Müzemize yurt dışından bir kupa daha gelmiş olmasının gururunu yaşıyoruz. Gerek Erzurum, gerekse Kayserili sporcuları tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA