Lider Nazilli, Batman Petrolspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3.lig 2. Grup'ta şampiyonluk yarışının en yakın adaylarından olan Nazilli Belediyespor Genel Menajer Orhan İbiş, futbolcular Fatih Üge ve Gökhan Aydıngül ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Orhangazispor maçını ve takımı değerlendirdi.

Lig sonuna doğru kalan 11 maçta ligde yakaladıkları 11 puan avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini ifade eden Orhan İbiş; “Orhangazispor maçı bizim için çok önemliydi. Geçtiğimiz hafta Keçiörenspor'dan aldığımız mağlubiyet moralimizi bozmuştu. Orhangazi maçını farklı bir skorla kazanarak da moral bulduk. Bundan sonra yakaladığımız avantajı skora da yansıtarak özellikle deplasmanda oynayacağımız ligin derbisi sayılan Batman Petrolspor maçını da kazanmak istiyoruz. Ligde kalan 11 maçta en iyi puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“BATMAN MAÇI ÖNCESİ MORAL BULDUK”
Orhangazi maçını da değerlendiren İbiş; “Kaybedilen maçın ardından gelen maçlar çok önemlidir. Alınan mağlubiyetin ardından toparlanma için camia çok önemlidir. Keçiören yenilgisinin ardından evimizde maç kazanmak zorundaydık. Takım olarak ilk yarı oyunumuzu oynayamadık. 44. dakikada gelen gol takımı rahatlattı. 2. yarıda ise Mustafa Ceviz'in direktifleri doğrultusunda takım bambaşka bir hava ile sahaya çıkarak adeta şampiyon gibi oyun çıkardı. 4 gollü galibiyet aldık ama en az 8 golde kaçırdık. Batman maçı öncesi iyi moral bulduk” diye konuştu.

“BORA 'NIN CEZASI BİTTİ AMA ERDAL 'IN DURUMU KRİTİK”
Geçtiğimiz hafta kırmızı kart cezası nedeniyle Orhangazispor maçında oynayamayan Bora Yelken'in Batman maçında forma giyebileceğini ifade eden İbiş; “Arka adalesinde çekme olan ve sakat halde Orhangazi maçına çıkan Erdal Akyürek, maçta tekrar sakatlandı. Tedavisi süren Erdal'ın çekilen MR 'ın sonucunu bekliyoruz. Durumu Batman maçı öncesi belli olacak. Bu arada 25 kişilik kadromuzda her oyuncumuz forma giyebiliyor. Bunu zaten Orhangazi maçında as kadrodan 5 oyuncumuzun yerine diğer oyuncuların forma giymesi ve görevlerini yerine getirmeleri önemli bir örnektir. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Nazilli Belediyespor 'da zaten 25 futbolcumuzun tamamının birbirini aratmayacak kalitede olmasına ve kazanma hırsına borçluyuz” şeklinde konuştu.

“ORHANGAZİSPOR MAÇI İLE KENDİMİZİ AFFETTİRDİK”
Keçiörengücü maçının bir kaza olduğunu ama Orhangazispor maçı ile bunu telefi ettiklerini ifade eden Fatih Üge; “Orhangazi maçını güzel bir futbolla kazandık. Bu hafta hocam şans vermedi, tabii ki hocamızın takdiri bu. Ama ben hafta içi çok iyi hazırlanarak, hocamın da onayı ile tekrar formamı giymek istiyorum. Keçiören maçına kaza diyoruz artık nazar diyoruz. Farklı Orhangazi maçı ile kendimizi affettirdiğimizi düşünüyoruz. Orhangazi maçını unutarak uzun şampiyonluk yolunda önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Bu hafta sonu Batman 'dan güzel bir skorla döneceğimize inanıyorum” dedi.

“KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI BİR İŞ KAZASIYDI
”Orhangazispor maçında aslında geçen hafta mağlup olduğumuzdan dolayı daha iyi hazırlandık diyen Gökhan Aydıngül; konuşmasını şöyle tamamladı: “Geçen hafta kaybettiğimiz maçı bir iş kazası olarak görüyoruz. Önceki maçlara baktığımız zaman sahamızda oynadığımız maçlarda iyi bir performansımız var. Bunu göz önüne alarak maça çıktık. Orhangazispor takımı da düşme potasında olan bir takım. Artık düşme hattındaki takımlar puan kaybetmek istemeyeceklerdir, bu nedenle de o takımlarla maçlar zorlu geçecektir. Nazilli Belediyespor olarak sahamızda oynadığımız maçlarda ne kadar erken gol atarsak rakip takımın direncini o kadar çabuk kırıyoruz. Daha iyi ve etkili oynuyoruz. Rakiplerimize baktığımızda oynayıp gol atmaktan çok, bizleri oynatmamaya çalışıyorlar. Bizde bunu attığımız golün ardından lehimize çeviriyoruz. Orhangazi maçında da aynı şeyleri yaşadık. 44. dakikada bulduğumuz golün ardından soyunma odasına girdik ve yeni taktikler aldık. 2. yarıda golü erken bulunca da farka doğru gittik. İkinci yarıda geç girdim ama birçok gol pozisyonuna girdim. Gol atamadım ama bunda skorun verdiği bir rehavet olabileceğini düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda bu tür pozisyonları kesinlikle gole çevireceğime inanıyorum. Batmanı deplasmanda yeneceğimiz zaman gerek Batman 'ın gerekse diğer takımların gardının düşeceğine inanıyorum. Bizim kaybedecek bir şeyimiz fazla olmasa da onların kaybedeceği çok önemli şeyler var”

Kaynak: İHA