Gaziantepspor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'da hazırlıklar başladı.

4 Mart Pazar günü Kamil Ocak Stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan düşme hattındaki Gaziantepspor, 3 puan parolasıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u mağlup eden Gaziantepspor'lu futbolcuların antrenman öncesinde neşeli oldukları gözlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına konsantre olan futbolcular teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, deneyimli teknik adam antrenman öncesinde Manisaspor deplasmanında alınan 3 puanı ve bu hafta oynanacak İstanbul Büyükşehir maçını yorumladı. Manisaspor deplasmanında çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyleyen Hikmet Karaman, 'Önemli puan aldık ama rakiplerimizde yeniyor. Gaziantepspor olarak biran önce bu sıkıntılı durumdan kurtulmak istiyoruz. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Bu maça 12. adam olarak taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu maç 12. adamın olsun ' dedi. Hikmet Karaman Gaziantepspor'un ligdeki sıralamasına da değinerek, 'Lig o kadar karışık ki tüm maçları alsak ilk 8'e gireriz. Kaybedersek ligden düşeriz. Hala ateş çemberinin içindeyiz. Bunun farkındayız. Futbolcularımızda sorumluluklarını biliyorlar ' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA