Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında, kendi sahasında Gençlerbirliği ile maçın hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü

Can Bartu Tesisleri'nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde başlayan antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü. 40 dakika süreyle salonda kuvvet çalışan oyuncular, ardından sahaya çıktı. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman koşu çalışmasıyla noktalandı. Adalelerindeki zorlama nedeniyle Pazar günü yaptılan antrenmana katılmayan Orhan Şam ve Özer Hurmacı, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

A Milli Takım kampından bulunan Gökhan Gönül, Serdar Kesimal ve Caner Erkin, A2 Milli Takımı kampında bulunan Mert Günok, Ümit Mili Takım kampında bulunan Gökay Iravul ve Özgür Çek ile ülkelerinin milli takımlarında bulunun Henri Bienvenu, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ve Joseph Yobo antrenmanda yer almadı. Özel izinli Moussa Sow, sol ön üst adalesinde yırtık tespit edilen ve tedavisini tesislerde sürdüren Bekir İrtegün ile tedavisini Almanya'da süren Sezer Öztürk de antrenmana katılmadı.

Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına, 29 şubat Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri'nde saat 12.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA