Fenerbahçe, 13 Futbolcuyla İdman Yaptı

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı - lacivertli takım, milli takımlarına giden, sakat ve izinli olan futbolcular nedeniyle 13 oyuncuyla çalıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimind gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, önce salonda kuvvet ve dayanaklılık çalışması yaptı, ardından sahaya çıkarak tempolu pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, düz koşuyla sona erdi. Fenerbahçe, milli takımlara giden, sakat ve izinli olan futbolcular nedeniyle 13 futbolcuyla idman yaptı.

Sarı-lacivertli takımda haftanın ilk çalışmasına sakatlıkları nedeniyle katılamayan Orhan Şam ve Özer Hurmacı bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Antrenmana özel işleri nedeniyle Fransa'ya giden Senegalli golcü Moussa Sow'un yanı sıra Almanya'da tedavisi sürdüren Sezer katılmazken, sol ön üst adalesindeki yırtık nedeniyle tedavisi süren Bekir İrtegün ise tedavi ve çalışmalarını salonda sürdürdü.

Bu arada tesislerin bulunduğu bölgedeki kar yağışı nedeniyle sahalar karla kaplanırken, antrenman kardan temizlenen yarı bölümünde gerçekleştirildi.

AYKUT KOCAMAN: DİLİMİ DİNLENDİRİYORUM
Antrenmanda hayli düşünceli olduğu gözlenen Aykut Kocaman, basın mensuplarının sohbet toplantısı önerisi üzerine espri bir şekilde 'Dilimi dinlendiriyorum. ' ifadesini kullandı.

Kocaman, futbolcular düz koşu yaparken, yardımcısı Fahruddin Ömerovic ile birlikte sahada yürüyüş yaptı. Yürüyüş sırasında ikilinin takımla ilgili değerlendirmede bulundukları öğrenildi.