Eyüpspor Teknik Direktörü Çelik: Seri Galibiyetler İstiyorum

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Eyüpspor'da Teknik Direktör Hasan Çelik deplasmanda alınan başarılı sonuçları iç sahadaki maçlara yansıtmayı hedefliyor. Hasan Çelik Eyüpspor’un hedeflerine ulaşması için seri galibiyetler alması gerektiğini belirtti.

Tecrübeli teknik adam, takım olarak çok iyi çalıştıklarını, tek eksiklerinin üst üste galibiyetler almak olduğunu belirterek, “Sezonun 2. yarısında oynadığımız 4 deplasman maçından 3 galibiyet 1 beraberlikle döndük. Eğer hedeflerimize ulaşmak istiyorsak deplasmandaki başarılı sonuçlarımızı iç sahadaki maçlarımıza da yansıtmamız gerekiyor. Sezon başından beri Eyüpspor üst üste galibiyetler alamadı. Bu şansızlığımızı Körfez maçında kırmayı hedefliyoruz.'' ifadesini kullandı.

İÇ SAHADAKİ MAÇLARIMIZI KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Teknik direktör Hasan Çelik, iç sahada oynadıkları maçlarda bu zamana kadar istedikleri sonuçları alamadıklarını da belirterek, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde maç kazanamama fobimizi yendiğimiz takdirde play - off şansımızı daha da güçlendirmiş olacağız.'' ifadelerini kullandı.

Çelik, Eyüpspor'un kadrosunun Bank Asya 1. Lig takımlarının kalitesinde ve ayarında olduğunu da belirterek, ''Play - off 'lara kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adıyamanspor maçında 3 puanı son dakikaya kadar kovalayan futbolcularımı canı yürekten kutluyorum. Onların bu azmi ve isteği bize yarınlara umutla bakmamıza neden oluyor.'' şeklinde konuştu.

TARAFTAR BU TAKIMIN 12 ADAMIDIR

Hasan Çelik kendisinin de bir Eyüp 'lü olduğunu hatırlatarak taraftarın takımına olan sevdasını çok iyi bildiğini belirterek şunları söyledi:

“Taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle tek yürek olduk. Hepimizin kalbi Eyüpspor 'un başarısı için atıyor. Hepimizin yolu bir. Taraftarımızın Körfez maçında 90 dakika boyunca vereceği destek çok önemli. Onların desteğiyle iç sahada maç kazanmaya alışacağız. Herkesin Körfez maçına bu bilinçle gelmesini istiyorum.

Eyüp'e, Eyüplülere yakışır bir taraftar grubunu tribünde görmek istiyorum. Ben 12. adamıma çok ama çok güveniyorum. Başarılara taraftarımızla birlikte koşacağız. Bu arada Adıyaman galibiyetini de cefakâr taraftarımıza armağan ediyorum.''