Ertuğrul Sağlam: Hedefimiz 6’da 6 Yapmak

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Karabükspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü takımlarını yenerek 6’da 6 yapmak istediklerini söyledi.

Başarılı teknik adam, Bursaspor TV 'de yer alan konuşmasında, takımının kazanma alışkanlığı edindiğini dile getirdi. 4 Mart Pazar günü karşılaşacakları Karabükspor ile sonraki haftalarda oynayacakları Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarından toplam 9 puan çıkarmak istediklerini vurguladı.

“TAKIMA KIZAMIYORUM”
Sezona işi başlamalarına rağmen Sivas'ta aldıkları yenilginin dengelerini bozduğunu vurgulayan genç çalıştırıcı, şu değerlendirmeyi yaptı: “Sivas'taki ve Ordu'daki 2. yarı haricinde rakip karşısında ezildiğimiz bir maç yok. Sezon boyunca büyük şanssızlıklar yaşadık ve bu yüzden de takıma kızamıyorum. Normalde 3 sezonda yaşanan şanssızlıkları biz bir sezona sığdırdık.”

Sağlam, transferler konusundaki eleştirilere ise şu yanıtı verdi: “Biz ülke insanı olarak sabırsızız ve çok çabuk karar veriyoruz. Ya batırıyoruz ya da çıkarıyoruz. Eleştirilen Altidore, Insua ve Tadeu şu anda takımlarında çok iyi durumdalar. Açık söylemek gerekirse yeni transferlerde daha sabırlı olmalıyız.”

“KÜFRÜ STADIMIZDAN SİLELİM”
İlk amaçlarının ilk 8 olduğunu ancak daha yukarısını da başarmak istediklerini ifade eden Sağlam, taraftarların küfür söylemesine de tepki gösterdi. Küfrü taraftarlara yakıştıramadığını belirten Sağlam, “2 sezon önce kazandığımız imajımıza zarar veriyor. Taraftarımıza rica ediyorum küfrü lütfen stadımızdan atalım.” diye konuştu.

Başarılı teknik adam, geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanında kulübeden çıkmamasını ise Samsunlulara saygı olmak adına kulübeden çıkmadığı şeklinde açıkladı.