Engelli Sporcular Milli Takım Kampında

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları 22-29 Mart tarihlerinde Tunus’da düzenlenecek Engelliler yarışmaları öncesinde Antalya’da düzenlenen Milli Takım kampına katıldı.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları Antalya 'da düzenlenen Milli Takım kampına katıldı. 22-29 Mart tarihleri arasında Tunus 'ta gerçekleştirilen atletizm yarışmalarına katılacak olan engelli sporcuların hedefi, 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatları 'na katılabilmek. Daha önce Dubai 'de yapılan yapılan IWAS Dünya Oyunları 'nda yine Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcusu Hamide Kurt Paralimpik Olimpiyatları 'na katılma hakkını elde etmişti. 20 Mart 'a kadar devam edecek kampa, atma branşında Hamza Doğan, tekerlekli sandalye branşında ise Ömer Cantay ve Zübeyde Süpürgeci katılıyor.

Engelli sporcuların, başarı çıtasını her geçen gün artırdığını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Engelli sporcularımız, şimdiye kadar katıldıkları her turnuvadan, bizleri gururlandıran başarılarla döndü, bundan sonra da bu başarılarını devam ettireceklerine inancımız tam” dedi.