Eleştirileri Sezon sonuna Bırakın

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Basın sözcüsü Murat Diri, taraftarların eleştirilerini sezon sonuna bırakmasını, şimdilik takıma destek olmaları gerektiğini söyledi.

Diri yaptığı yazılı açıklamada, 'Ligin bitmesine 6 haftalık yani 1.5 aylık bir zaman dilimi var. Nefer Grubu olarak taraftarlarımızdan ricamız öncelikle bu kritik süreçte herkes eleştirisini sezon sonuna saklasın. Takımımızı Play-Off lara taşıyalım. İkiliklerden kimseye fayda gelmez. Eskişehirspor'un geleceği ve başarısı için tüm camiayı birlik ve beraberliğe davet ediyoruz ' dedi.

Geçen sezondan bu yana taraftarların görüşleriyle uyuşmayan bir çok gelişmenin olduğunu belirten Diri şunları söyledi; '3 Temmuz sürecini müteakiben başlayan futboldaki kaos ortamı Eskişehirspor camiasında da derin yaralar açmıştır. Geldiğimiz noktada futbolun merkezinde olduğu gibi camiamızda da tabiri caizse kazan kaynamaktadır. Uzunca bir zamandır yaşanan birçok olumsuzluk karşısında Eskişehirspor yönetimi ve taraftarlarımızın büyük bir bölümü oldukça sessiz kalmış veya sesini duyuramamıştır. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği 'nin çözüm üretmeye yönelik görüş ve görüşmeleri ise yanlış anlaşılmış, gerek taraftarlarımız arasında, gerekse Taraftarlar Birliği 'ne karşı istenmeyen gerilimler oluşmuştur. Şunu herkesin bilmesini isteriz ki zaman zaman fikir ayrılıkları olsa da, yanlış anlaşılmalar meydana gelse de Eskişehirspor taraftarları Eskişehirspor 'un geleceği ve menfaatleri paydasında her zaman birliktir. Bu birlikteliği kendi menfaatleri uğruna bozanların oyunlarının farkındayız ama şimdilik susuyoruz. '

Kaynak: İHA