Düzceli Hakemlerin Yeni Başkanı Mustafa Yılmaz

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Düzce Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı ve seçimleri Düzce ASKF binasında gerçekleştirildi.

TFF Düzce İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Görün'ün Divan Başkanlığı'nı yaptığı genel kurula hakemler ve gözlemciler yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmalarının ardından dernek raporlarının okunduğu ve ibra edildiği genel kurulda, seçime tek listeyle gidildi.

22 üyenin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan Mustafa Yılmaz derneğin yeni başkanı oldu.Dernek başkanı Mustafa Yılmaz ise yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine destek veren tüm hakem ve gözlemcilerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirterek, yeni bir ekip yeni bir anlayışla, ekibiyle el ele vererek camiaya daha iyi hizmetlerde bulunacağını ifade ederek “Bu hizmetler esnasında ise ilimizin futbol alanında ve bürokratik alanlardaki yetkililerinin desteklerine ihtiyacı var” dedi.TFFHGD Düzce şubesinin yeni yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur. Başkan Mustafa Yılmaz, Başkan vekili Selahattin Erdoğmuş, sekreter Hakkı Cüre, sayman Bilal Yılmaz ve üye Numan Şirin oldu.

Kaynak: İHA