Botaşspor Kayseri Kaski’yi Bekliyor

FibaCup Kadınlar Avrupa Şampiyonasında Botaşspor perşembe günü saat 19.00’da Kayseri KASKİ’yi konuk edecek.

Finale çıkmak isteyen Adana temsilcisi Botaşspor ilk karşılaşmada rakibine 12 sayı farkla mağlup oldu. Kırmızı-Beyazlı takım taraftarının ve Şimşekler grubunun desteğiyle Kayseri KASKİ takımını 13 sayı farkla yenerek adını finale yazdırmak istiyor. Final için tek yürek olan Botaşspor turu geçeceğine inanıyor.

Kayseri KASKİ ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmayı 12 sayı farkla kaybettiklerini hatırlatan Botaşspor Genel Menejeri Abdullah Kutlu, 80 dakikalık turun 40 dakikalık bölümünü 12 sayı farkla mağlup kapadıklarını söyledi.

Botaşspor taraftarının ve Şimşekler Grubunun desteğiyle bu farkın üstesinden gelebileceklerini anlatan Abdullah Kutlu, 'Çeyrek final karşılaşmasında Şimşekler Grubunun ve Botaşspor taraftarının desteğiyle turu geçmeyi başardık.Bu karşılaşma Adana için tarihi bir karşılaşma olacak. Final için tek yürek olalım. Perşembe günü finale çıkan takım olmak istiyoruz. ' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde arzu ettikleri yere geldiklerine dikkat çeken Botaşspor Baş Antrenörü Olcay Orak,Avrupa Kupalarında Adana ve Botaşspor camiası için Perşembe gecesinin tarihi bir gün olacağını ifade etti.

Olcay Orak, ilk karşılaşmayı 12 sayı farkla kaybettiklerini kaydederek şöyle konuştu: 'Kapatamayacağımız bir fark değil. Önceki turlarda da 11 sayılık farkı kapatmayı başarmıştık. Bunu yapabilecek gücümüz var. Seyircimizin ve Şimşekler Grubunun desteğiyle turu atlayan taraf olmak istiyoruz. Finale çok yaklaştık. Bu karşılaşmayı 13 sayı farkla kazanıp zoru başaracağımıza inanıyorum. Taraftarımızın son ana kadar bizi desteklemelerini istiyorum. '