Boksörler Gürcistandan Birincilik Getirdi

Erzurum Gençlikspor Kulübü ve Yolspor Boks takımı, Gürcistan’ı fethetti.

Yapılan dostluk müsabakalarında ringin altını üstüne getiren Erzurumlu boksörler, ferdi birinciliklerin yanı sıra takım halinde birinci olarak Türkiye 'ye döndü.

Kafile Başkanlığını Cemil Kuzey 'in yaptığı ve idareci olarak da Yusuf Karaca ile Hüseyin Keleş 'in yaptığı Erzurum Gençlikspor ve Yolspor Boks takımı, Antrenörler Mustafa Kalkan ile Muhsin Köylü yönetiminde başarılı maçlar çıkartarak, takım halinde şampiyon oldu.

Turnuvada Erzurum 'un Uluslararası Boks Hakemlerinden Fetli Temur 'da maç yönetti.

25-26 Şubat 2012 tarihlerinde Gürcistan 'da yapılan Zugdıdı Lazika Boks Kupası 'nda başarılı olan Erzurum Gençliksporlu boksörlerden 28 kiloda Resul Yücel, 31 kiloda Özkan Erdem, 32 kiloda Umutcan Şentürk, 30 kiloda Enes Çelik, 33 kiloda M. Emin Polat, 35 kiloda A. Hakan Ün, 36 kiloda Adem Yücel, 38 kiloda Elirhan Özçınar, 40 kiloda Alparslan Adlım, 57 kiloda Yunus Emre Ceylan, 70 kiloda M. Furkan Medetoğlu, 70 kiloda Muhammet Aydın, 37 kiloda Abdulsamet Sağlam ve 34 kiloda Özcan Erdem kilolarında birinci olurken, Erzurum karması takım halinde de birinci olarak şampiyonluk kupasını kazandı.

Kaynak: İHA