Bilardo Turnuvası İlgi Gördü

Batman Bilardocular Derneği’nin düzenlediği turnuvada dereceye giren Bereket Akdemir’in ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci verdi.

48 sporcunun katıldığı turnuvanın final maçında Bereket Akdemir, Mahfuz Ayhan 'ı 30 'a 25 'lik sonuçla yendi. İki saat süren karşılaşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Şube Müdürü Halil Çöl, Batman Bilardocular Derneği Başkanı Abdülkerim Karaer ve çok sayıda bilardo sever izledi.

Yarışmada birinci olan Bereket Akdemir 'in ödülünü Müdür Ekinci, ikinci olan Mahfuz Aslan 'ın ödülünü Şube Müdür Çöl ve üçüncü olan Murat Yılmaz 'ın ödülünü Başkan Karaer verdi.

Bilardoya büyük ilginin olduğunu belirten Başkan Karaer; “Dört gün süren yarışmalarda 48 sporcu katıldı. Final maçına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Aydın Ekinci ve Spordan sorumlu Şube Müdürü Halil Çöl 'e teşekkür ediyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerimize destek veriyor. Hem aramızdalar hem de çalışmalarımızı basınla paylaşan bir kurum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nde son aylarda farklı projelere desteklerini görüyoruz. Bundan böyle bilardo Batman 'da daha aktif olacak.” dedi.