Beşiktaş Milangazmadcroc Fuenlabrada Maçı

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı'nın, FIBA EuroChallenge Kupası'nda K Grubu'nda İspanya'nın Mad-Croc Fuenlabrada konuk ettiği son maça taraftarlar ilgi gösterdi.

Grupta lideri belirleyecek son hafta mücadelesinde siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı. Beşiktaş Milangaz Arena'da yer yer boşluklar olmasına rağmen taraftarlar takımlarına maç başından itibaren büyük destek verdi. Siyah-beyazlılar, Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile yapılan derbi maçında diskalifiye edilen başantrenörleri Ergin Ataman'a maç öncesi sevgi gösterisinde bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı da el sallayarak taraftarlarına karşılık verdi. Beşiktaş Milangaz'ın İspanyol rakibiyle yaptığı mücadeleyi Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olmasından sonra görevi tamamlanan yönetim kurulundan Şeref Yalçın ve Ahmet Akpınar da protokol tribününden izledi. Karşılaşmayı, ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkan Vekili ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz de protokol tribününden takip etti.

Kaynak: AA