Bank Asya 1. Ligi Elazığspor Teknik Direktörü Açıklama Yaptı

Bank Asya 1.Ligi'nin lideri Elazığspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, pazar günü sahalarında karşılaşacakları Boluspor maçını kazanarak, hedeflerine emin adımlarla ulaşmak istediklerini söyledi.

Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Giresunspor maçında rakibin ligdeki konumu itibariyle çok temkinli, kontrollü ve defansı fazla boşaltmadan oynadıklarını kaydetti.

Her iki takım için de fazla pozisyon üretilmeyen bir maç olduğunu vurgulayan Özkara, ''Ama maçın sonunda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik galip de gelebilirdik. Sonuçta deplasmandan alınan puan önemlidir. Ligin boyu kısaldıkça her puan altın değerinde. Rakiplerimizin puan kaybettiği hafta galip gelmek isterdik ama bir puan da sevindirici'' dedi.

Sahalarında karşılaşacakları Boluspor maçında sarı kart cezalısı Murat Kayalı ile Sinan Özkan'ın forma giyemeyeceğini aktaran Özkara, bu oyucuların yerine oynayacak diğer futbolcuların da formalarının hakkını en iyi şekilde vereceklerine inandığını bildirdi. Maç hazırlıklarına başladıklarını ve karşılaşma saatine kadar da periyotlarla antrenmanlarının devam edeceğini dile getiren Özkara, ''Tamamen sahamızda oynayacağımız maça konsantre olacağız. Boluspor maçını alıp, hedefimize emin adımlarla ulaşmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Özkara, ayrıca A2 Milli Takımı'na Murat Kayalı ile Rıdvan Şimşek'i gönderdiklerini, bu durumun kendilerini onurlandığını ifade ederek, temennilerinin milli takımlara daha fazla oyuncu göndermek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA