Bank Asya 1.lig Giresunspor Basın Sözcüsü Açıklama Yaptı

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Haldun Domaç,''Bugüne kadar oluşan süreçte üzdüğümüz camiamızı Kasımpaşaspor maçında 3 puana ulaşarak sevindirmek ve ligde kalma iddiamızı güçlendirmek istiyoruz'' dedi.

Domaç, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada oynadıkları ve 0-0 berabere sonuçlanan Elazığspor maçında alınan bir puanın rakip takım için sevindirici, kendileri için üzüntü verici bir durum olduğunu belirtti.

Bank Asya 1. Lig'de son beş haftadır yenilmediklerini ancak galip gelemedikleri için üzüldüklerini vurgulayan Domaç, şunları kaydetti: ''Vefakar taraftarımıza üç puan armağan edemediğimiz için üzgünüz. Bugüne kadar oluşan süreçte üzdüğümüz camiamızı Kasımpaşaspor maçında 3 puana ulaşarak sevindirmek ve ligde kalma iddiamızı güçlendirmek istiyoruz. Giresunlu ve Giresunsporlu'nun inanarak neler yapılacağı tarih sayfalarında yazılıdır. Aynı inançla, kenetlenerek mücadelemize devam edersek, başarmamamız için hiçbir neden yok. Bunun ilk adımı olarak Kasımpaşaspor önünde 3 puana ulaşmak ve geleceğe umutlu bir adım atmak istiyoruz.''

Kaynak: AA