A2 Milli Futbol Takımı, Estonya Maçı Hazırlıklarını tamamladı

Adana'da, yarın International Challenge Trophy'deki ikinci maçında Estonya ile karşılaşacak olan A2 Milli Futbol Takımı hazırlıklarını tamamladı

A2 Milli Futbol Takımı Adana Demirspor Aytaç Durak tesislerinde yağmurlu havada yaptığı antrenmanla Estonya maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Gökhan Keskin, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, yarın futbolseverlere keyifli bir maç izletmek istediklerini söyledi.

Keskin, ''International Challenge Trophy'de Estonya ile yarın Adana gibi önemli bir futbol kentinde maç yapacak olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Amacımız sporseverlere keyifli bir maç izletmek. A2 milli takımın amacı da A milli takım kadrosuna giremeyen yetenekli futbolcuları ilerisi için A takıma hazır tutmak. Umarım bu yeni döneme biz ve tüm milli takımlarımız iyi futbol ve galibiyetle başlarlar'' şeklinde konuştu. Adana 5 Ocak Stadı'nda yapılacak ve saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Schaerer yönetecek. Schaerer'in yardımcılıklarını Sertaç Kurnazca ve Markus Raber yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Özkan.

Kaynak: AA