A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürdü

BURSA A Milli Futbol Takımı, yarın Slovakya Milli Takımı ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına, Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

A Milli Takımın Atatürk Stadı'nda yapılması planlanan bugünkü antrenmanı, olumsuz hava koşullarının sürmesi ve zemininin karla kaplanması nedeniyle Özlüce Tesisleri'ne alındı. Milli takım oyuncularını, Özlüce Tesisleri'ne girerken bir grup Bursaspor taraftarı karşıladı.

Taraftarlar, milli takımın tesislere girmesinden sonra TFF Başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören aleyhine sloganlar attı. Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın nezaretinde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Dünkü antrenmanda dizinden sakatlanan Burak Yılmaz, bu akşamki çalışmaya katılmadı. Burak'ın bugün öğlen saatlerinde emarının çekildiği yarın sabah basına kapalı olarak gerçekleşecek antrenmandaki durumuna göre, Slovakya karşısında forma giyip giymeyeceğinin netleşeceği bildirildi. Ay-yıldızlı futbolcular, antrenmanın basına açık olan bölümünde ısınma koşuları yaptı.

Futbolcular, daha sonra el topu oynadı. Basın kapalı olan bölümde Abdullah Avcı'nın oyuncularına, taktik ağırlıklı çalışma yaptırdığı öğrenildi. Serdar Aziz, bugünkü antrenmanda da takımdan ayrı koştu.

Kaynak: AA