İl Özel İdare Spor Atletizm Takımı Kros Liginde Finallere Kaldı

Gaziantep İl Özel İdare Spor Kulübü Atletizm Takımı kros liginde finallere kaldı.

Antalya'da yapılan Türkiye kulüpler arası kros ligi müsabakalarına Gaziantep'i temsilen katılan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Atletizm Takımı katıldığı 3 kategori de başarılı olarak finallere kalmaya hak kazandı.

16 yaş altı erkeklerde Metin Yalçın, Mustafa Yıldırım, Hüseyin Çetin, Fatih Özkardemli ve Faruk Yılmaz 15 takım arasında 9. oldu. Yıldızlar Kategorisin de, Emrah Ergül, Ali Yıldırım, Tekin Yalçın, Kadir Vural ve Yakup Mercan 15 Takım arasında 10. oldu. Gençler de, Fevzi Özyürek, Ömer Özmen, YusufPürçek, Mehmet Taş, Metin Elmas, Mustafa Özyürek ve Kamuran Kipçak ise 12 takım arasında 7. olarak Kuşadası'n da yapılacak finallerde yarışmayı hak kazandılar

Gösterdikleri başarıdan dolayı sporculara teşekkür eden İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Cafer Yılmaz, 'Daha önce belirttiğim gibi zorlu kış şartlarında hazırlıklarını sürdüren atletizm takımımız finallere kalarak çalışmalarının karşılığını almışlardır. Önümüzde Kuşadası finalleri var. Yine iyi hazırlanarak finallerde takımımız ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Çalışmalarımızı bu yönde yapacağız, emeği geçenleri kutluyorum 'dedi.

Kaynak: İHA