İlıca İdmanocağıspor’dan Başkan Cengiz’e Plaket

Aziziye Belediyesi Ilıca İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Ömer Karslı, yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferlerle Başkan Cengiz’i ziyaret ederek, kulübe desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Erzurum İkinci Amatör kümede mücadele eden Aziziye Belediyesi 'nin Ilıca İdmanocağı Beldespor Kulübü yeni transferleriyle Belediye Başkanı Fatih Cengiz 'i ziyaret ettiler. Aşkale 3 Mart Beldespor 'dan Fatih Çıplak ve Şekerspor 'dan da Murat Vanlı ile Feyzullah Akpunar 'ı transfer ederek sezona başlayan Ilıca İdmanocağı Beldespor, Süper Amatör Lig hedefiyle sezona başladı. Kulüp Başkanı Ömer Karslı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Çıplak, Hasan Sezai Aydoğan, Yılmaz Meral, Kaptan Yunus Aydın, yeni transferlerle birlikte Başkan Cengiz 'i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

SPOR SALONU, SPORA VERİLEN ÖNEMİN İFADESİDİR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin sportif alanda elde edeceği başarının genç nesil açısından büyük önem arzettiğini ifade ederek, “Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak, spor yapmaya yönlendirmek adına elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanıyoruz. Bu bağlamda ilçemize kazandırdığımız 500 kişilik spor salonu, ilçemizde sporun gelişmesi anlamında atılmış somut adımlardan birisidir. Belediye olarak gençlerimizin spora yönlendirilmesi noktasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayretinde olacağız.” dedi.

BAŞKAN CENGİZ 'DEN CENTİLMENLİK VURUS
UIlıca İdmanocağı Beldespor 'un da bu yıl gücüne güç katarak sezona başladığına vurgu yapan Başkan Cengiz, ilk etapta hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu ve bunu başaracak bir kadro oluşturulduğuna inandığını ifade etti.Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusuyla birlik beraberlik içerisinde çalışarak, takımın kısa vadede Süper Amatör Lig 'e, önümüzdeki yıllarda da profesyonel liglere yükseleceğine yürekten inandığını kaydeden Başkan Cengiz, “İlçemizin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesine sportif alandaki başarıların da katkı sunacağı kanaatindeyim. Bunun için futbol gibi diğer amatör spor branşlarının da kısa sürede kurularak ilçemizin sportif alanda gelişmesi sağlanacaktır.” şeklinde konuştu.Futbolculardan da centilmence mücadele etmelerini isteyen Başkan Fatih Cengiz, sporun dostluk ve kardeşlik ilkesine vurgu yaparak, futbolculardan sporun gereklerine uygun olarak sahada en güzel şekilde mücadele etmelerini, maç sonrasında da rakip oyuncularla sahada kucaklaşacak centilmenliği göstermeleri gerektiğini sözlerine ekledi. Başkan Cengiz, Ilıca İdmanocağı Spor ile birlikte amatör liglerde mücadele eden tüm sporculara yeni sezonda başarı diledi.

KULÜPTEN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kulüp Başkanı Ömer Karslı ise, Başkan Cengiz 'e kulübe desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu başaracak takıma sahip olduklarını kaydederek, “Belediye Başkanımızın ve taraftarımızın desteği, futbolcularımızın özverisi ve gayretleriyle hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül 'ün de katıldığı ziyarette Kulüp Başkanı Karslı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Cengiz 'e teşekkür plaketi sundu.Öte yandan Ilıca İdmanocağı Spor, Birinci Amatör Lig 'deki ilk maçında Kombinaspor 'u 3-0 mağlup ederek, lige süper bir başlangıç yaptı.

Kaynak: İHA