Çintimar’dan Hokeycilere Moral Yemeği

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve ilk kez geniş katılımlı olarak gerçekleştirilen U14 Yaş Altı Buz Hokeyi Gelişim kampı kapsamında minik hokeycilere federasyon tarafından moral yemeği verildi.

  Yemeğe Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Kamp Müdürü Güven Gülüm, İkram Sönmez, teknik heyet ve sporcular katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, kampa katılan tüm sporcuları hırslı ve istekli çalışmalarından dolayı kutladı

Neşeli geçen yemekte, sporcular, Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Erzurum, Ankara, İstanbul ve İzmit 'ten hokeycilerin katıldığı yemekte, minik hokeycilerin bir çoğu ilk kez tattıkları cağ kebabını ve kadayıf dolmasını çok sevdiklerini söylediler. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, bu tür kamplar sayesinde hem yetenekli sporcuları tespit ettiklerini, hem de geleceğin Milli takımının temellerini sağlam temeller üzerine kurduklarını söyledi.  

Kaynak: İHA