Gençlerbirliği, Beşiktaş'tan Puan Almak İstiyor

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a puan ya da puanlar almak için geldi.

Akşam saatlerinde İstanbul'a gelen ekipte Teknik Direktör Fuat Çapa, Beşiktaş maçının kendileri adına altı puanlık bir karşılaşma olduğunu söyledi. Rakiplerinin ligde oynadığı son 4 maçta üç mağlubiyet bir beraberlik almasına rağmen durumlarının kötü olmadığını vurgulayan başarılı hoca, 'Rakibimiz ligde üçüncü sırada yer alıyor. İkinci sıradaki takımla aralarında fazla puan farkı yok. Son haftalarda üst sıralardaki takımlar birbirine karşı oynayacak. Beşiktaş hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı için bazen yorgunluklar yaşayabiliyor. Lig 34 hafta sonra bitecek ama daha sonra play-off maçları oynanacak. Şu anki tabloya pek fazla bakmamak gerekiyor. ' diye konuştu.

BEŞİKTAŞ, MAÇI 6 PUANLIK
Beşiktaş ile oynaycakları karşılaşmayı 6 puanlık maç olarak nitelendiren genç teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
'Bizim adımıza çok önemli bir karşılaşma. Bu maçı 6 puanlık karşılaşma olarak görüyoruz. Yukarı sıraları kovalamak istiyorsak bu maçtan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Takım olarak birşeyler yapabilirsek istediğimiz sonuçla ayrılacağımızdan eminim. '

FUTBOLCULAR: PUAN ALMAK İSTİYORUZ
Başkent ekibinin tecrübeli golcüsü Ersen Martin, Beşiktaş'ın ligde yaralı Avrupa'da moralli olduğunu söyledi. Geçen haftayı mağlubiyetle kapattıklarını hatırlatan golcü oyuncu, 'Geçen haftayı kaybedince bu haftanın önemi arttı. Buraya puan ya da puanlar almaya geldik. ' diye konuştu.

Savunma oyuncusu Ergün Teber de, Beşiktaş'ı yarın İnönü Stadı'nda yenerek rakipleri ile puanı eşitlemek istediklerini kaydetti. Tecrübeli oyuncu, 'Buraya puan ya da puanlar almak için geldik. Umarım maçın bitiminde puanı alan taraf biz oluruz. ' dedi.