Çintimar’ın Jestleri Alkış Topluyor

U-14 Yaş Gelişim Kampının ardından Erzurum’da U-15 Yaş Gelişim kampını başlatan ve sporculara kamp çerçevesinde, birbirlerini madalya verdiren Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın hareketi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum 'da gerçekleştirilen U-15 Yaş Buz Hokeyi Gelişim Kampı 'na katılan tüm sporculara kampa katılım madalyası verirken, takımlara kupa verdi. Çintimar, sporcuların madalyalarını birbirine verdirerek U-14 yaş gelişim kampının ardından yeni bir ilke imza atması bütün sporseverlerin takdirini kazanırken, Çintimar 'ın bu jesti Buz Hokeyi Camiası tarafından da alkışlandı.

Kamp Müdürlüğünü Güven Gülüm ile İkram Sönmez 'in üstlendiği U-15 Yaş Gelişim Kampı tamamlandı. 3 Binlik Buz Arena 'da bir hafta süreyle çalışan yıldız hokeyciler kaynaştı. Erzurum, Ankara ve İstanbul 'un yanı sıra kampta İzmir 'den de bir sporcu yer aldı. 60 dolayında yıldız hokeyci Erzurum kampını en iyi şekilde değerlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

U-14 Yaş Gelişim Kampının ardından U-15 Yaş Gelişim kampınınzda başarılı bir şekilde tamamlanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, “Bizim bütün amacımız Buz Hokeyini sağlam temeller üzerine oturtarak, ilerisinde dev rakiplerle başa baş mücadele etmektir. Liglerde yer alan takımlarımız önemli, ama biz buzun geleceği olarak gördüğümüz bu gençleri daha çok önemsiyoruz, çünkü geleceğin milli takımı bu sporculardan oluşacak. Buz hokeyinin yanı sıra eğitim de de başarılı olmanızı istiyorum, kampa katılan tüm sporcuları ve hocalarını tebrik ediyorum. Bu kampları federasyon olarak da çok önemsiyoruz ve değer veriyoruz, 20 yılda yapılamayanları yapıyoruz” dedi.

U-14 Yaş Gelişim kampının ardından, kampa katılan sporcuların birbirlerine madalya vermesini sağlayan onları en iyi şekilde kaynaştıran Çintimar takdir topladı. U-20 Yaş Altı Milli Takım Antrenörü Çağrı Karabulut, “Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar 'ın bu jestleri bizi ve sporcularımızı çok duygulandırıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA