Aston Villa'nın Suçu Ne?

Premier Lig'in 19. haftasında Tottenham Gareth Bale'nin üç gol atarak yıldızlaştığı maçta Aston Villa'yı 0-4'lük skorla mağlup ederek ilk devreyi galibiyetle kapadı.

Premier Lig'de Aston Villa ile Tottenham karşılaştı. Maçın 6. dakikasında konuk Tottenham tehlikeli geldi Aston Villa defansı yerinde müdahaleyle Kyle Walker'in şutunu kaleye bulmadan engelledi.

11. dakikada Tottenham takımında Gareth Bale girdiği önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Dakikalar 23'ü gösterirken konuk ekip William Gallas'ın kafa vuruşundan sonuç alamadı. Maç boyu oyunda üstünlüğü elinde tutan Tottenham ataklarını sürdürdü. Maçın 32. dakikasında bu kez Emmanuel Adebayor takımı adına girdiği önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Konuk Tottenham aradığı gole 57. dakikada ulaştı ve Kyle Naughton'un pasında topla buluşan Jermain Defoe takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 4 dakika sonra, 61. dakikada Gareth Bale takımını rahatlatan golü kaydetti ve skoru 0-2'ye taşıdı.

64. dakikada Gareth Bale'nin şutunda Aston Villa savunması pozisyonu önlemeyi başardı. Maçın 73. dakikası oynanırken Aaron Lennon'ın hazırladığı pozisyonda ikinci golün sahibi Gareth Bale bir kez daha sahneye çıktı ve takımını deplasmanda 0-3 öne geçiren golü kaydetti.

Maçta Gareth Bale fırtınası esmeye devam etti. Karşılaşmanın 84. dakikasında bu kez Gylfi Sigurdsson'un hazırladığı atakta Gareth Bale kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü atarak skoru 0-4'e taşıdı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Tottenham sahadan 0-4'lük galibiyetle ayrıldı.